Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
Pigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment Putte
het Pigment pinterest het Pigment facebook

Gastenboek

Wat klanten over ons schrijven
quote
De Hondt-Bensch Willy en Nancy - Putte
10/10/2017

Wij zijn bij 'T Pigment terecht gekomen via mond-aan-mond-reclame van onze buren en we zijn heel tevreden dat zij ons doorgestuurd hebben naar jullie. Ons ganse huis werd vakkundig geschilderd en bijgewerkt waar nodig; waarvoor heel veel dank Kurt. Alles werd prima uitgevoerd en zelfs nog ruim binnen de voorziene termijn. We zijn heel blij met het kleuradvies van Sarah bij de keuze van ons behang, de verf en de raamdecoratie. . Klasse dus en een aanrader voor iedereen.

quote
Verbist - Verbessem L. en M. - Putte
03/10/2016

Kurt en Sarah Langs deze weg willen wij u nogmaals danken voor de fijne binnenschilderwerken aan onze woning. De werken werden professioneel, kwaliteitsvol en netjes conform het bestek uitgevoerd. U nam de tijd, u was voorzichtig, u had oog voor detail. Niet onbelangrijk, u beperkte de hinder tijdens de werken tot een minimum. Ook Sarah verdient een pluim voor haar kleuradvies. Kiezen uit een ruim gamma is al niet eenvoudig. De kleuren geven een heel ander cachet aan het huis. Wij zijn uitermate tevreden. Wij zullen uw firma sowieso aanbevelen binnen onze kennissenkring. Een echte aanrader! Wij zien er naar uit om kortelings terug met u samen te werken voor de buitenschilderwerken. Nogmaals heel erg bedankt!

quote
Maetens Rony - Putte
03/10/2016

Bedankt Kurt en collega, jullie hebben fijn werk afgeleverd. Op zo'n korte tijd de volledige living en keuken afgewerkt te hebben is alleen maar vakkennis. Zelfs het huis werd volledig proper achtergelaten. Ook willen wij Sarah bedanken voor haar kleuradvies. Alles was pico bello in orde en alles volgens afspraak. Jullie horen zeker nog van ons, jullie zijn een echte aanrader. Bedankt

quote
Schroven Liesbeth - keerbergen
03/10/2016

Wij kunnen Kurt echt aan iedereen aanraden. Kurt heeft bij ons bijna alle binnenmuren en plafonds geverfd. Hij combineert sterk vakmanschap met stipte en correcte afspraken. Data worden perfect gerespecteerd zowel mbt opmaak offerte als start en einddatum van de werken. Daarenboven handhaafde hij zeer sterke kwaliteitsnormen en bleef alles zeer netjes. Een huis terug laten verven , terwijl je er nog woont , kan soms wat stress met zich meebrengen. Maar niets van dat alles met Kurt, hij zorgde ervoor dat dit een zeer aangename en vlotte ervaring werd. We genieten nu dan ook volop van ons "nieuwe" huis.

quote
Sofie - Nijlen
03/10/2016

Ik ben bij Kurt terecht gekomen via het internet. Hoewel ik hem niet kende, was het al vrij snel duidelijk dat ik met hem in zee wilde gaan: van in het begin kwam hij over als betrouwbaar: de uitgebreide offerte zat op de beloofde dag in de bus en iedere extra vraag per mail werd correct beantwoord. Kurt werkt op een zeer propere manier en hij heeft oog voor detail, dit alles samen met zijn gast in een aanvaardbare tijdsspanne. Naast Kurt mag zeker ook zijn vrouw Sarah niet vergeten worden, die mij met raad en daad en op een geduldige manier bijstond bij het kiezen van het behang en de kleuren. Kortom: Kurt is een aanrader en ik heb er dan ook geen spijt van hem als schilder van mijn woning gekozen te hebben.

Voeg een bericht toe

Wil je je eigen ervaring delen?