Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
Pigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment Putte
het Pigment pinterest het Pigment facebook

Gastenboek

Wat klanten over ons schrijven
quote
Diels Anne-Marie - Nijlen
16/12/2017

Stielkennis, vakmanschap, sterke begeleiding in het maken van de juiste keuze wat betreft kleur van verf en behang , niet overhaast te werk gaan, zijn eigenschappen die je bij Sarah en Kurt kan ontdekken. Het eindresultaat is er dan ook één om trots op te zijn. Kortom : samenwerken met Kurt en Sarah is een aanrader.

quote
De Hondt-Bensch Willy en Nancy - Putte
10/10/2017

Wij zijn bij 'T Pigment terecht gekomen via mond-aan-mond-reclame van onze buren en we zijn heel tevreden dat zij ons doorgestuurd hebben naar jullie. Ons ganse huis werd vakkundig geschilderd en bijgewerkt waar nodig; waarvoor heel veel dank Kurt. Alles werd prima uitgevoerd en zelfs nog ruim binnen de voorziene termijn. We zijn heel blij met het kleuradvies van Sarah bij de keuze van ons behang, de verf en de raamdecoratie. . Klasse dus en een aanrader voor iedereen.

quote
Verbist - Verbessem L. en M. - Putte
03/10/2016

Kurt en Sarah Langs deze weg willen wij u nogmaals danken voor de fijne binnenschilderwerken aan onze woning. De werken werden professioneel, kwaliteitsvol en netjes conform het bestek uitgevoerd. U nam de tijd, u was voorzichtig, u had oog voor detail. Niet onbelangrijk, u beperkte de hinder tijdens de werken tot een minimum. Ook Sarah verdient een pluim voor haar kleuradvies. Kiezen uit een ruim gamma is al niet eenvoudig. De kleuren geven een heel ander cachet aan het huis. Wij zijn uitermate tevreden. Wij zullen uw firma sowieso aanbevelen binnen onze kennissenkring. Een echte aanrader! Wij zien er naar uit om kortelings terug met u samen te werken voor de buitenschilderwerken. Nogmaals heel erg bedankt!

quote
Maetens Rony - Putte
03/10/2016

Bedankt Kurt en collega, jullie hebben fijn werk afgeleverd. Op zo'n korte tijd de volledige living en keuken afgewerkt te hebben is alleen maar vakkennis. Zelfs het huis werd volledig proper achtergelaten. Ook willen wij Sarah bedanken voor haar kleuradvies. Alles was pico bello in orde en alles volgens afspraak. Jullie horen zeker nog van ons, jullie zijn een echte aanrader. Bedankt

quote
Schroven Liesbeth - keerbergen
03/10/2016

Wij kunnen Kurt echt aan iedereen aanraden. Kurt heeft bij ons bijna alle binnenmuren en plafonds geverfd. Hij combineert sterk vakmanschap met stipte en correcte afspraken. Data worden perfect gerespecteerd zowel mbt opmaak offerte als start en einddatum van de werken. Daarenboven handhaafde hij zeer sterke kwaliteitsnormen en bleef alles zeer netjes. Een huis terug laten verven , terwijl je er nog woont , kan soms wat stress met zich meebrengen. Maar niets van dat alles met Kurt, hij zorgde ervoor dat dit een zeer aangename en vlotte ervaring werd. We genieten nu dan ook volop van ons "nieuwe" huis.

Voeg een bericht toe

Wil je je eigen ervaring delen?