Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
het Pigment
het Pigment pinterest het Pigment facebook

Gordijnen

Warme uitstraling, gezelligheid troef!

Bij het Pigment kan u terecht voor gordijnen en vouwgordijnen. Beiden geven uw interieur een gezellige, warme uitstraling.

Denkt u eerder aan tijdloze gordijnen of aan gordijnen als blikvanger?
Wij beschikken over een uitgebreid aanbod van transparante en verduisterende stoffen met effen kleuren, klassieke of modieze dessins.

Bovendien kan u kiezen uit verschillende mogelijke confecties, welke in grote mate het uitzicht van uw gordijn bepalen.

 

Mag het iets extra hebben?

Dan kijkt u best even naar de vele mogelijkheden die elektrische raamdecoratie te bieden heeft. Heeft u bijvoorbeeld meerdere (vouw-) gordijnen in uw leefruimte? Met één druk op de knop worden ze namelijk snel en vlot naar de gewenste positie gebracht.

Als we de mogelijkheden die (vouw-) gordijnen te bieden hebben bekijken, dan kunnen we ons inbeelden dat u het moeilijk heeft om te kiezen. Daarom nodigen wij u graag uit om vrijblijvend een kijkje te komen nemen in onze toonzaal. Contacteer ons voor een afspraak wanneer het u past. 

 

Galerij

Enkele foto's van gordijnen
het Pigment Putte hetpigment.be_-_gordijnen_3.jpg het Pigment Putte hetpigment.be_-_gordijnen_1.jpg het Pigment Putte hetpigment.be_-_gordijnen_12.jpg het Pigment Putte hetpigment.be_-_gordijnen_21.jpg het Pigment Putte hetpigment.be_-_gordijnen_9.jpg het Pigment Putte hetpigment.be_-_gordijnen_10.jpg het Pigment Putte hetpigment.be_-_gordijnen_6.jpg het Pigment Putte hetpigment.be_-_gordijnen_17.jpg het Pigment Putte hetpigment.be_-_gordijnen_19.jpg het Pigment Putte hetpigment.be_-_gordijnen_18.jpg het Pigment Putte hetpigment.be_-_gordijnen_4.jpg het Pigment Putte hetpigment.be_-_gordijen_20.jpg
het Pigment Putte hetpigment.be_-_gordijnen_14.jpg het Pigment Putte hetpigment.be_-_gordijnen_15.jpg het Pigment Putte hetpigment.be_-_gordijnen_16.jpg het Pigment Putte hetpigment.be_-_gordijnen_23.jpg het Pigment Putte hetpigment.be_-_gordijnen_22.jpg het Pigment Putte hetpigment.be_-_gordijnen_13.jpg het Pigment Putte hetpigment.be_-_gordijnen_11.jpg het Pigment Putte hetpigment.be_-_gordijnen_24.jpg het Pigment Putte hetpigment.be_-_gordijnen_27.jpg het Pigment Putte hetpigment.be_-_gordijnen_25.jpg
1 2