Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
Pigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment Putte
het Pigment pinterest het Pigment facebook

WELKOM BIJ HET PIGMENT

Schilderwerken, raamdecoratie, tapijten en tafellinnen

Meer dan 15 jaar ervaring bij schildersbedrijven en klantvriendelijkheid als prioriteit. Meer had Kurt Crauwels in 2009 niet nodig om zijn eigen bedrijf op te richten. Het Pigment was geboren!

Het Pigment biedt een unieke combinatie van kwaliteit, klantvriendelijkheid, nauwkeurigheid en verfijnde afwerkingen. Ook Kurt zelf is actief op de werkvloer. Dat is zijn kwaliteitsgarantie. Als geen ander kent Kurt het belang van een mooie, afgewerkte woning. En vooral: de rol die elke kleur daarin vervult. Daarom rekent u bij Het Pigment steeds op uitgebreid én gratis kleuradvies, aangeboden door levenspartner en kleurconsulente Sarah.

Sinds 2013 krijgt u van Sarah ook de nodige raad voor uw gordijnen en tapijten. Want die moeten naadloos aansluiten op uw interieur. Bovendien kan u sinds april 2017 terecht in onze hedendaagse toonzaal voor al uw vragen omtrent gordijnen, verf, behang, tapijten en tafellinnen. Aan u de keuze of u de werken zelf uitvoert of door ons laat uitvoeren. 

Kortom: Het Pigment is een familiebedrijf en tegelijkertijd uw one-stop-shop voor de eindafwerking of vernieuwing van uw woonst. 

Welkom!

Klinkt dat naar meer? Neem zeker een kijkje op onze website, en ontdek de ervaring van anderen in ons gastenboek.

 

 

 

 

schilderwerken putte

Schilderwerken

binnen / buiten

tapijten putte

Tapijten

algemeen

tafellinnen putte

Tafellinnen

stof / afwasbaar

verf putte

Verf & toebehoren

aglemeen

Het Pigment

Onze contactgegevens
adres pigment
Mechelbaan 414
2580 Putte

Wij hoeven nu slechts één ding te doen, en dat is genieten van onze nieuwe living. Bedankt Kurt!

Guy en Veerle - Rijmenam

Ook al was het maar een kleine klus bij ons, wij zijn zeer tevreden over de snelle, stipte en correcte uitvoering. Een aanrader!

Katleen - Putte

Dank voor de geleverde kwaliteit en nagekomen afspraken; het was aangenaam werken met jullie.

Ann - Beerzel
next

Onze nieuwsbrief

Fotogalerij

Enkele foto's van onze werken
't Pigment Putte hetpigment.be_-_gordijnen_25.jpg 't Pigment Putte hetpigment.be_-_gordijnen_17.jpg 't Pigment Putte hetpigment.be_-_gordijnen_13.jpg 't Pigment Putte _DSC8959_kopie.jpg 't Pigment Putte Tapijten-Live-in-Argentum253_010_63125_4343.JPG 't Pigment Putte 1.jpg 't Pigment Putte 8373decoPAARS.jpg 't Pigment Putte hetpigment.be_-_gordijnen_6.jpg