Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
het Pigment
het Pigment pinterest het Pigment facebook

TAFELLINNEN

Een echte sfeermaker

Een tafel aankleden met tafellinnen brengt sfeer.  Bij het Pigment kan u terecht voor tafellinnen in verschillende vormen en stijlen, alsook op maat gemaakt tafellinnen. 

 

Decopur 

natuurlijk, ecologisch linnen ambachtelijk verwerkt

Met Decopur tafellinnen bieden wij u een trendsetter in high-end linnen voor.  Dankzij de uitgesproken visie op design, de keuze van natuurlijk, ecologisch materiaal en ambachtelijk vakmanschap ademt elk ontwerp een subtiele eenvoud en elegantie uit.

Het oxygen tafellinnen  is voorgewassen waardoor het niet krimpt en geen kleuromslag nalaat. Deze lijn is speciaal ontwikkeld om het luxueuze gevoel van 100% linnen te koppelen aan een strijkvrij en eenvoudig onderhoud. Door de traditionele verdelingstechniek heeft  het linnen een gekreukte look. In het uitgebreide kleurenpallet  vindt u maar liefst 21 kleuren terug. Door bovendien ook te kiezen voor servietten in 100% linnen maakt u uw tafel tot een plaatje. Het oxygen tafellinnen kan afgewerkt worden op maat. 

Bent u meer voorstander van linnen gecombineerd met katoen? Dan kan vindt u in de pur T of tatou collectie zeker uw keuze. Deze collecties hebben bovendien een innovatieve ronde placemat. Deze placemats bestaan uit een hittebestendige plaat en een hoes die u kan wassen in uw wasmachine. Wedden dat u succes heeft met deze vernieuwende vorm van tafel dekken? 

Op zoek naar een natuurlijke linnen look waarbij de vezel tevens olie-, water-  en vuilafstotend is? Dan zit u met de vernieuwende zacht voelende acrylvezel zeker goed. Bovendien is deze vezel lichtbestendig en transpirerend waardoor hij ideaal is voor zowel in- als outdoor gebruik. Ook hierin kunnen wij u maatwerk aanbieden in maar liefst 7 kleuren. 

 

sander

Eigentijds en tijdloos

Met Sander bieden wij u een uitgebreid gamma aan tafellinnen aan voor zowel binnen als buiten. Bijna alle tafelkleden zijn bovendien ook op maat verkrijgbaar. 

Onze basis collectie is eigentijds en tijdloos. De polyester of gecombineerde polyester/katoen tafelkleden zijn vlekwerend behandeld en zelfstrijkend. U mag het bovendien wassen op 60°. De collectie bestaat uit tafelkleden en lopers, zowel effen als met dessin. 

Ook op zoek voor een tafelkleed dat geschikt is voor buiten? Ook bij Sander kan u terecht voor een 100% tafelkleed, welk lichtecht en vlek-afstotend is.

Bent u op zoek naar een tafelkleed welk praktisch is in gebruik? Een tafelkleed dat u kan afkuisen met een vochtige doek maar eveneens kan wassen in de machine? Met de  Acryl wipe clean tafelkleden van Sander heeft u een mooi afgewerkt tafelkleed dat zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk is. In dit gamma vind u bovendien ook lopers en place-mats terug. 

 

finesse

Hip & trendy

Ontdek onze  trendy tafellakens in geplastificeerd katoen en linnen, m.a.w. stoffen tafellakens met een waterafstotende en vlekwerende coating. Wassen en strijken behoren definitef tot het verleden! Daarnaast vindt u bij ons ook tafelzeilen/toile cirées. Ideaal voor de keuken- en tuintafel.

Galerij

Enkele foto's van tafellinnen
het Pigment Putte IMG_5460.JPG het Pigment Putte IMG_5439.JPG het Pigment Putte IMG_5462.JPG het Pigment Putte IMG_5438.JPG het Pigment Putte _DSC1201.jpg het Pigment Putte _DSC1154.jpg het Pigment Putte _DSC1145.jpg het Pigment Putte _DSC1149.jpg het Pigment Putte _DSC1180.jpg het Pigment Putte _DSC1175.jpg het Pigment Putte _DSC2533.jpg het Pigment Putte _DSC3249.jpg
het Pigment Putte _DSC3156.jpg het Pigment Putte _DSC3170.jpg het Pigment Putte _DSC2501.jpg het Pigment Putte _DSC3151.jpg het Pigment Putte _DSC3146.jpg het Pigment Putte _DSC3242.jpg het Pigment Putte _DSC2529.jpg het Pigment Putte _DSC2522.jpg het Pigment Putte _DSC3133.jpg het Pigment Putte _DSC3150.jpg het Pigment Putte _DSC3106.jpg het Pigment Putte _DSC3232.jpg
het Pigment Putte _DSC3121.jpg het Pigment Putte _DSC3188.jpg het Pigment Putte _DSC3198.jpg
1 2 3