Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
het Pigment
het Pigment pinterest het Pigment facebook

Afwasbaar tafellinnen

Gebruiks- en onderhoudsvriendelijk

Bent u op zoek naar een tafelkleed welk praktisch is in gebruik? Houdt u van zachte, rustige motieven? Of geniet hip en trendy uw voorkeur? In onze uitgebreide collectie vind u zeker uw gading? Bovendien zijn vele van deze kleden ook op maat te verkrijgen. 

 

SANDER

EIGENTIJDS EN TIJDLOOS

Bent u op zoek naar een tafelkleed welk praktisch is in gebruik? Een tafelkleed dat u kan afkuisen met een vochtige doek maar eveneens kan wassen in de machine? Met de  Acryl wipe clean tafelkleden van Sander heeft u een mooi afgewerkt tafelkleed dat zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk is. In dit gamma vind u bovendien ook lopers en place-mats terug. 

 

FINESSE

HIP & TRENDY

Ontdek onze  trendy tafellakens in geplastificeerd katoen en linnen, m.a.w. stoffen tafellakens met een waterafstotende en vlekwerende coating. Wassen en strijken behoren definitef tot het verleden! U zal versteld staan van de vele motieven die u kan vinden in deze tafelkleden die u kan afkuisen met een vochtige doek, maar ook mag wassen in de machine op 30°.

Daarnaast vindt u bij ons ook budgetvriendelijke  tafelzeilen/toile cirées. Ideaal voor de keuken- en tuintafel. In ons gamma  rustige kleuren en motieven. Maar mag het eens wat hipper en trendy zijn dan kan u uw hartje ophalen bij onze leuke, fleurige en seizoensgebonden motieven. Wat dacht u bijvoorbeeld van de sneeuwman in de winter, fleurige bloemen of flamingo's in de zomer,.... voor ieder zeker wat wils. 

 

Galerij

Enkele foto's van afwasbaar tafellinnen
het Pigment Putte _DSC3193.jpg het Pigment Putte _DSC3188.jpg het Pigment Putte _DSC3121.jpg het Pigment Putte _DSC3111.jpg het Pigment Putte IMG_8039.jpg het Pigment Putte IMG_8062.jpg het Pigment Putte IMG_8065.jpg