Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
het Pigment
het Pigment pinterest het Pigment facebook

TAPIJTEN

Hoezo tapijten?

Tapijten zijn een must in uw interieur. Niet alleen accentueren ze uw vloer: ook laten ze uw meubelen beter tot hun recht komen. Bovendien hebben tapijten een praktische rol. Een echte sfeermaker in de inkomhal? Of vuil opnemen bij de achterdeur? Misschien wel als decoratieve traploper? Dat kiest u.

 

Het Pigment biedt kwalitatieve tapijten in verschillende stijlen

Een tapijt is zacht en fijn om op te lopen, maar er is meer dan dat… Wist je bijvoorbeeld dat tapijten ook een geluiddempend effect hebben? Daarnaast helpen tapijten de ruimte ook warm te houden en bovendien vangen hedendaagse kwaliteitstapijten neerdwarrelend stof op en laten het niet meer los. De stofdeeltjes zitten stevig tussen de pollen verankerd tot de volgende stofzuigbeurt. Een stofallergie hoeft dus geen belemmering te zijn om te kiezen voor tapijt.

Bij Het Pigment kunt u terecht voor een ruim assortiment aan tapijten in diverse uitvoeringen en stijlen. Een flink staaltje design? Of verkiest u eerder een klassieke blikvanger? Liever een vuilopslorper?

Ons doel? Tapijten aanbieden voor ieders budget en voor elke doel. Dus kom zeker eens langs: we vinden ongetwijfeld iets voor u.

 

Galerij

Enkele foto's van onze tapijten
het Pigment Putte Tapijten-Live-in-Cosy-Ultimate-Umbria.jpg het Pigment Putte Tapijten-Live-in-Brio-Cosy-51101-095.jpg het Pigment Putte Tapijten-Live-in-Twilight.jpg het Pigment Putte Tapijten-Live-in-Saxony-soft.jpg het Pigment Putte room_pw_multi.jpg het Pigment Putte Tapijt-LDP-Vintage-8014.jpg het Pigment Putte 8373decoPAARS.jpg het Pigment Putte Tapijten-Live-in-Argentum253_010_63125_4343.JPG het Pigment Putte Tapijt-LDP-Cameo-8153.jpg het Pigment Putte Tapijt-LDP-Fading-World-8258.jpg het Pigment Putte Tapijt-LDP-Vintage-8050.jpg het Pigment Putte Tapijt-LDP-Cameo-8242.jpg
het Pigment Putte Tapijt-Modulyss-First-Blocks-First.jpg het Pigment Putte Tapijt-Lano-Oasis-182.jpg het Pigment Putte Tapijt-Pure-III.jpg het Pigment Putte Tapijt-Balsan-Ultrasoft.jpg het Pigment Putte Tapijt-Tasibel-City.jpg het Pigment Putte Tapijt-Tasibel-Havana.jpg het Pigment Putte Tapijt-Tasibel-Togo.jpg het Pigment Putte Tapijt-Tasibel-Java.jpg het Pigment Putte 8371deco.jpg het Pigment Putte mao220gre_amb.jpg het Pigment Putte room_pw_anthracite.jpg het Pigment Putte Oriental_room_Lagoon_copy.jpg
1 2