Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
Pigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment PuttePigment Putte
het Pigment instagram het Pigment facebook

Gastenboek

Wat klanten over ons schrijven
quote
Verbist - Verbessem Maria en Louis - 2580 Putte
27/02/2018

Kurt en Sarah Het was weerom een heel fijne ervaring: de buitenschilderwerken aan onze woning zijn heel prima gedaan en geven een heel ander cachet aan het huis (met de binnenwerken was dat trouwens ook zo). Jullie hebben echt wel prachtig en degelijk werk afgeleverd. Het kleuradvies van Sarah is daar trouwens niet vreemd aan - prima gedaan! Tot de volgende opdracht en nogmaals, veel dank! Maria en Louis

quote
Schelkens Alain - Bonheiden
05/02/2018

Kurt en Sarah, jullie hebben bij ons echt wel prachtig werk afgeleverd, startende van professioneel advies, tot het compleet afwerken van de woning. Alles is uitgevoerd zoals besproken, stipt en correct, geen enkele opmerking, We gaan het zeker niet nalaten om jullie als referentie door te geven aan iedereen die we kennen. Bedankt, Alain & Carina.

quote
Diels Anne-Marie - Nijlen
16/12/2017

Stielkennis, vakmanschap, sterke begeleiding in het maken van de juiste keuze wat betreft kleur van verf en behang , niet overhaast te werk gaan, zijn eigenschappen die je bij Sarah en Kurt kan ontdekken. Het eindresultaat is er dan ook één om trots op te zijn. Kortom : samenwerken met Kurt en Sarah is een aanrader.

quote
De Hondt-Bensch Willy en Nancy - Putte
10/10/2017

Wij zijn bij 'T Pigment terecht gekomen via mond-aan-mond-reclame van onze buren en we zijn heel tevreden dat zij ons doorgestuurd hebben naar jullie. Ons ganse huis werd vakkundig geschilderd en bijgewerkt waar nodig; waarvoor heel veel dank Kurt. Alles werd prima uitgevoerd en zelfs nog ruim binnen de voorziene termijn. We zijn heel blij met het kleuradvies van Sarah bij de keuze van ons behang, de verf en de raamdecoratie. . Klasse dus en een aanrader voor iedereen.

quote
Verbist - Verbessem L. en M. - Putte
03/10/2016

Kurt en Sarah Langs deze weg willen wij u nogmaals danken voor de fijne binnenschilderwerken aan onze woning. De werken werden professioneel, kwaliteitsvol en netjes conform het bestek uitgevoerd. U nam de tijd, u was voorzichtig, u had oog voor detail. Niet onbelangrijk, u beperkte de hinder tijdens de werken tot een minimum. Ook Sarah verdient een pluim voor haar kleuradvies. Kiezen uit een ruim gamma is al niet eenvoudig. De kleuren geven een heel ander cachet aan het huis. Wij zijn uitermate tevreden. Wij zullen uw firma sowieso aanbevelen binnen onze kennissenkring. Een echte aanrader! Wij zien er naar uit om kortelings terug met u samen te werken voor de buitenschilderwerken. Nogmaals heel erg bedankt!

Voeg een bericht toe

Wil je je eigen ervaring delen?