Het Pigment - Jaloezieen
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
het Pigment
het Pigment instagram het Pigment facebook

Jaloezieen

Tijdloos en modern

De materiaal- en kleurkeuze van de jaloezieën bepalen in grote mate de sfeer die u in uw interieur wenst te creëren: Klassiek of modern interieur? Een strakke of warme look?  Horizontale of verticale lijnen?

Bij de horizontale jaloeziën kan u de lichtinval en/of de inkijk bepalen door het kantelen van de lamellen. Door te kiezen voor zijgeleiding zijn ze ook geschikt voor draai-kiep ramen. We beschikken over een ruim aanbod aluminium of houten jaloezieën. Beide zijn duurzame materialen. Een garantie voor een lange levensduur.

 U wenst een decoratieve meerwaarde aan uw jaloezie geven? Denk dan zeker eens na over een ladderband. U heeft hierbij de keuze tussen een contrasterende of bijpassende ladderband. Ook de boven- en onderafwerking van uw jaloezie kan u zelf bepalen. Design look of eerder de retro? Kies maar.

Wenst u de lichtinval te bepalen door te kiezen voor de verticale jaloezie? Weet dan dat u ook hier de keuze hebt uit verschillende materialen. PVC, aluminium of textiellamellen. De verticale jaloezie is zeer veelzijdig. Zo kan zij zowel op kantoor of thuis perfect geïntegreerd worden. Bovendien zijn ze zeer geschikt voor grote raampartijen.

 Wist u trouwens al dat u ook de lamelbreedte kan bepalen? Dit bij zowel de horizontale als de verticale jaloezie?  

U merkt het, het aanbod in deze categorie raamdecoratie is zeer groot. Daarom nodigen wij u graag uit om samen te bekijken welke uitvoering uw voorkeur geniet. Smaken verschillen immers.

 

Het nut van automatisatie.

Automatische bediening van uw lamellen is een gebruiksgemak dat u zeker niet mag onderschatten. U kan immers eenvoudig al uw jaloezieën bedienen via de afstandsbediening met scrolfunctie. Hiermee kan u uw lamellen kantelen in de gewenste positie brengen.

 Zeker bij de zwaarste raamdecoratie -  de houten jaloezie - is de elektrische bediening geen overbodige luxe. Het manueel optrekken van deze raamdecoratie is immers geen sinecure. Maar ook bij de verticale jaloezie aan grote raampartijen kan automatisatie zeer

 

 

Galerij

Enkele foto's van jaloezieën
het Pigment Putte DSC9641.jpg het Pigment Putte DIAZHorizontalAlutrufit.jpg het Pigment Putte DIAZVERT20173logo.jpg het Pigment Putte DSC9636.jpg het Pigment Putte hetpigment.be_-_jaloezie_12.jpg het Pigment Putte badkamer.jpg het Pigment Putte hetpigment.be_-_jaloezie_11.jpg het Pigment Putte DSC9403.jpg het Pigment Putte DSC9665.jpg het Pigment Putte DSC2003.jpg het Pigment Putte DIAZHorizontalAluHA01.026literise.jpg het Pigment Putte DIAZHorizontalAluHA01.029topdownbottomup.jpg
het Pigment Putte DiazHorizontalAlu.jpg het Pigment Putte DIAZHORHOUT20177logo.jpg het Pigment Putte DIAZHorizontalAluHa00.043megaview.jpg het Pigment Putte hetpigment.be_-_jaloezie_13.jpg het Pigment Putte DSC9655.jpg het Pigment Putte DSC8810.jpg het Pigment Putte verticalen.jpg het Pigment Putte badkamerjaloezie.jpg het Pigment Putte DSC9676a.jpg het Pigment Putte hetpigment.be_-_jaloezie_7.jpg het Pigment Putte DiazHorizontalHout3.jpg het Pigment Putte hetpigment.bejaloezie9.jpg
het Pigment Putte DSC9637.jpg het Pigment Putte hetpigment.be_-_jaloezie_1.jpg het Pigment Putte hetpigment.be_-_jaloezie_3.jpg het Pigment Putte hetpigment.be_-_jaloezie_4.jpg het Pigment Putte hetpigment.be_-_jaloezie_15.jpg het Pigment Putte hetpigment.be_-_jaloezie_16.jpg het Pigment Putte hetpigment.be_-_jaloezie_17.jpg het Pigment Putte hetpigment.be_-_jaloezie_6.jpg
1 2 3