Het Pigment - Paneelgordijnen
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
het Pigment
het Pigment instagram het Pigment facebook

Paneelgordijnen

Een oase van rust

De populariteit van paneelgordijnen komt onder meer door de rust die ze uitstralen. Ze zijn zeer geschikt voor grote raampartijen en bieden vaak een oplossing bij openslaande deuren of draai-kiep ramen. Doordat er meerdere paneelprofielen bestaan zijn zij zeer flexibel.

Kiest u voor een eerder traditionele gordijnstof of valt uw oog eerder op een rolgordijnstof? Heeft u graag een transparante stof of eerder een dim-out stof? Graag een sobere kleur of mag het iets opvallender? U merkt het, paneelgordijnen bieden vele mogelijkheden die wij graag met u bespreken.

Deze tijdloze raamdecoratie is bovendien zeer functioneel. U kan ze combineren met vouw- of overgordijnen of ze op een speelse manier als scheidingswand gebruiken.

 

Durf personaliseren

Wenst u uw interieur te personaliseren? Personaliseer uw panelen dan bijvoorbeeld door effen stoffen te combineren met één  of meerdere panelen uit onze fotoprint of dessin collectie. Of wil u uw paneelgordijn helemaal uniek maken? Kies dan voor een persoonlijke foto. Ook dit kan.

 

 

Paneelgordijnen

Enkele foto's van paneelgordijnen
het Pigment Putte 2.jpg het Pigment Putte hetpigment.bepaneel5.jpg het Pigment Putte hetpigment.bepaneel10.jpeg het Pigment Putte hetpigment.bepaneel1.jpg het Pigment Putte hetpigment.bepaneel11.jpeg het Pigment Putte hetpigment.bepaneel9.jpg het Pigment Putte hetpigment.bepaneel7.jpg het Pigment Putte DSC8895.jpg het Pigment Putte hetpigment.bepaneel4.jpg het Pigment Putte hetpigment.bepaneel8.jpg