Het Pigment - Rolgordijnen
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
het Pigment
het Pigment instagram het Pigment facebook

ROLGordijnen

Voor elk budget

Bij het Pigment kan u terecht voor een ruim assortiment van rolgordijndoeken voor verschillende doeleinden.  Zo kan u kiezen voor een lichtdoorlatend of een verduisterend doek. De collectie bevat effen stoffen en stoffen met een dessin.

U kan uw rolgordijn zelf samenstellen. Zo kan u bepalen welke onderlat u wenst zodat uw rolgordijn naadloos aanluit bij de stijl van uw interieur.
Wenst u uw rolgordijn af te werken met een cassette of liever zonder? Met kuststof of metalen steunen? Aan u de keuze.

In onze colletie kan u ook het duo rolgordijn terugvinden. Door de combinatie van zowel transparante als niet transparante textielbanden biedt het de functionaliteit van een horizontale jaloezie.
Ook hier kan u kiezen uit een groot aanbod doeken met verschillende afwerkingsmogelijkheden.

 

Rolgordijnen met een persoonlijke touch?

Omdat wij weten hoe belangrijk personalisatie van uw interieur is beiden wij u tevens een foto collectie aan. U kan kiezen uit één van de vele adembenemende foto’s. Of nog persoonlijker, door uw eigen unieke foto op één van uw rolgordijnen te laten plaatsen.

 

Elektrisch comfort, het overwegen waard.

De aansturing van uw rolgordijn kan steeds elektrisch gestuurd worden. Geen elektrische aansluiting aanwezig? Geen problem. Dan hebben wij voor u een handig batterijsysteem. De aansturing kan via een schakelaar of afstandbediening waardoor u met één druk op de knop uw rolgordijn(en) naar de gewenste positie brengt.

 

 

Galerij

Enkele foto's van rolgordijnen
het Pigment Putte DIAZROLSCREEN20171logo.jpg het Pigment Putte duoroll.jpg het Pigment Putte hetpigment.be_-_rollo_4.jpg het Pigment Putte DSC9588.jpg het Pigment Putte hetpigment.be_-rollo_16.jpg het Pigment Putte DiazRolgordijn.jpg het Pigment Putte DSC8930.jpg het Pigment Putte DiazSunprotectionFoto11.jpg het Pigment Putte DiazSunprotectionFoto20.jpg het Pigment Putte DiazSunprotectionFoto27.jpg het Pigment Putte RD0890Cliving.jpg