Het Pigment - Afwasbaar tafellinnen
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
het Pigment
het Pigment instagram het Pigment facebook

Afwasbaar tafellinnen

Gebruiks- en onderhoudsvriendelijk

Bent u op zoek naar een tafelkleed welk praktisch is in gebruik? Houdt u van zachte, rustige motieven? Of geniet hip en trendy uw voorkeur? In onze uitgebreide collectie vind u zeker uw gading? Bovendien zijn vele van deze kleden ook op maat te verkrijgen. 

 

SANDER

EIGENTIJDS EN TIJDLOOS

Bent u op zoek naar een tafelkleed welk praktisch is in gebruik? Een tafelkleed dat u kan afkuisen met een vochtige doek maar eveneens kan wassen in de machine? Met de  Acryl wipe clean tafelkleden van Sander heeft u een mooi afgewerkt tafelkleed dat zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk is. In dit gamma vind u bovendien ook lopers en place-mats terug. 

 

FINESSE

HIP & TRENDY

Ontdek onze  trendy tafellakens in geplastificeerd katoen en linnen, m.a.w. stoffen tafellakens met een waterafstotende en vlekwerende coating. Wassen en strijken behoren definitef tot het verleden! U zal versteld staan van de vele motieven die u kan vinden in deze tafelkleden die u kan afkuisen met een vochtige doek, maar ook mag wassen in de machine op 30°.

Daarnaast vindt u bij ons ook budgetvriendelijke  tafelzeilen/toile cirées. Ideaal voor de keuken- en tuintafel. In ons gamma  rustige kleuren en motieven. Maar mag het eens wat hipper en trendy zijn dan kan u uw hartje ophalen bij onze leuke, fleurige en seizoensgebonden motieven. Wat dacht u bijvoorbeeld van de sneeuwman in de winter, fleurige bloemen of flamingo's in de zomer,.... voor ieder zeker wat wils. 

 

 

Galerij

Enkele foto's van afwasbaar tafellinnen
het Pigment Putte 50BistroAllegroA.jpg het Pigment Putte IMG3853.JPG het Pigment Putte IMG8039.jpg het Pigment Putte DSC3111.jpg het Pigment Putte 50BistroAllegroB.jpg het Pigment Putte 82GartenBistroTuckkopie2.jpg het Pigment Putte 50BistroAllegroverkleind.jpg