Het Pigment - Stoffen tafellinnen
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
het Pigment
het Pigment instagram het Pigment facebook

Stoffen tafellinnen

Pure klasse

Wij bieden u een ruime keuze van stoffen tafellinnen aan. Kiest u voor ecologisch materiaal met een nochalante look? Dan kiest u best voor 100% linnen. Houdt u meer van netjes gestreken linnen dat vlekbestendig is? Dan kan u best kiezen voor een 100% polyster tafelkleed...

 

DECOPUR 

NATUURLIJK, ECOLOGISCH LINNEN AMBACHTELIJK VERWERKT

Met Decopur tafellinnen bieden wij u een trendsetter in high-end linnen voor.  Dankzij de uitgesproken visie op design, de keuze van natuurlijk, ecologisch materiaal en ambachtelijk vakmanschap ademt elk ontwerp een subtiele eenvoud en elegantie uit.

Het oxygen tafellinnen  is voorgewassen waardoor het niet krimpt en geen kleuromslag nalaat. Deze lijn is speciaal ontwikkeld om het luxueuze gevoel van 100% linnen te koppelen aan een strijkvrij en eenvoudig onderhoud. Door de traditionele verdelingstechniek heeft  het linnen een gekreukte look. In het uitgebreide kleurenpallet  vindt u maar liefst 21 kleuren terug. Door bovendien ook te kiezen voor servietten in 100% linnen maakt u uw tafel tot een plaatje. Het oxygen tafellinnen kan afgewerkt worden op maat. 

Bent u meer voorstander van linnen gecombineerd met katoen? Dan kan vindt u in de pur T of tatou collectie zeker uw keuze. Deze collecties hebben bovendien een innovatieve ronde placemat. Deze placemats bestaan uit een hittebestendige plaat en een hoes die u kan wassen in uw wasmachine. Wedden dat u succes heeft met deze vernieuwende vorm van tafel dekken? 

Op zoek naar een natuurlijke linnen look waarbij de vezel tevens olie-, water-  en vuilafstotend is? Dan zit u met de vernieuwende zacht voelende acrylvezel zeker goed. Bovendien is deze vezel lichtbestendig en transpirerend waardoor hij ideaal is voor zowel in- als outdoor gebruik. Ook hierin kunnen wij u maatwerk aanbieden in maar liefst 7 kleuren. 

 

SANDER

EIGENTIJDS EN TIJDLOOS

Met Sander bieden wij u een uitgebreid gamma aan tafellinnen aan voor zowel binnen als buiten. Bijna alle tafelkleden zijn bovendien ook op maat verkrijgbaar. 

Onze basis collectie is eigentijds en tijdloos. De polyester of gecombineerde polyester/katoen tafelkleden zijn vlekwerend behandeld en zelfstrijkend. U mag het bovendien wassen op 60°. De collectie bestaat uit tafelkleden en lopers, zowel effen als met dessin. 

Ook op zoek voor een tafelkleed dat geschikt is voor buiten? Ook bij Sander kan u terecht voor een 100% tafelkleed, welk lichtecht en vlek-afstotend is.

 

 

Galerij

Enkele foto's van stoffen tafellinnen
het Pigment Putte 37Heather.jpg het Pigment Putte 48LandscapeTisch.jpg het Pigment Putte SKIN020051.jpg het Pigment Putte 8LoftA.jpg het Pigment Putte 6Loft.jpg het Pigment Putte 24IrvingA.jpg het Pigment Putte 24AmiciLoft.jpg het Pigment Putte 15LaraClub.jpg het Pigment Putte 12AuroraLaraClub.jpg het Pigment Putte 59Floralia.jpg het Pigment Putte 8LoftB.jpg het Pigment Putte 11LaraClubA.jpg
het Pigment Putte SKIN010061.jpg het Pigment Putte 12Astoria.jpg het Pigment Putte 40Jane.jpg het Pigment Putte decopur20150820130copy.jpg het Pigment Putte 24Irving.jpg het Pigment Putte 28Garden.jpg het Pigment Putte 61Alvor.jpg het Pigment Putte IMG4679.JPG het Pigment Putte 49Ines.jpg het Pigment Putte 17Bergamo.jpg het Pigment Putte 60Passion.jpg het Pigment Putte SKIN010122.jpg
het Pigment Putte 48Patience.jpg het Pigment Putte pigment56.jpg het Pigment Putte 14LaraClub.jpg het Pigment Putte 6Aurora.jpg het Pigment Putte IMG5978.JPG het Pigment Putte 11LaraClub.jpg het Pigment Putte IMG4872.JPG het Pigment Putte 8Loft.jpg het Pigment Putte 6AuroraFarben.jpg het Pigment Putte IMG5481.JPG het Pigment Putte pigment1.jpg
1 2 3