Het Pigment - Tapijten
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
het Pigment
het Pigment instagram het Pigment facebook

TAPIJTEN

Hoezo tapijten?

Tapijten zijn een must in uw interieur. Niet alleen accentueren ze uw vloer: ook laten ze uw meubelen beter tot hun recht komen. Bovendien hebben tapijten een praktische rol. Een echte sfeermaker in de inkomhal? Of vuil opnemen bij de achterdeur? Misschien wel als decoratieve traploper? Dat kiest u.

 

Het Pigment biedt kwalitatieve tapijten in verschillende stijlen

Een tapijt is zacht en fijn om op te lopen, maar er is meer dan dat… Wist je bijvoorbeeld dat tapijten ook een geluiddempend effect hebben? Daarnaast helpen tapijten de ruimte ook warm te houden en bovendien vangen hedendaagse kwaliteitstapijten neerdwarrelend stof op en laten het niet meer los. De stofdeeltjes zitten stevig tussen de pollen verankerd tot de volgende stofzuigbeurt. Een stofallergie hoeft dus geen belemmering te zijn om te kiezen voor tapijt.

Bij Het Pigment kunt u terecht voor een ruim assortiment aan tapijten in diverse uitvoeringen en stijlen. Een flink staaltje design? Of verkiest u eerder een klassieke blikvanger? Liever een vuilopslorper?

Ons doel? Tapijten aanbieden voor ieders budget en voor elke doel. Dus kom zeker eens langs: we vinden ongetwijfeld iets voor u.

 

Ook de juiste deurmat vind u bij het pigment

Een deurmat is essentiel bij de inrichtng van uw woning, ze hebben namelijk een belangrijke functie. Ze nemen vocht en vuil op zodat u deze niet mee binnen neemt. Hierdoor  beschermt u uw vloer, parket, tapijt. Een kwalitatieve deurmat is dus een echte must.
Bij het pigment vind u vloermatten voor binnen maar ook voor buiten. U kan er terecht voor deurmatten met standaard afmetingen maar ook op maat gemaakte deurmatten vind u in ons gamma terug. 

 

 

Galerij

Enkele foto's van onze tapijten
het Pigment Putte Wirral.jpg het Pigment Putte rubi26.jpg het Pigment Putte Emir30.jpg het Pigment Putte Matala17.jpg het Pigment Putte IMG4001.JPG het Pigment Putte Yucatan1.jpg het Pigment Putte Marcus23.jpg het Pigment Putte Rubi35.jpg het Pigment Putte Paros21.jpg het Pigment Putte Martinique42.jpg het Pigment Putte Schermafbeelding20170930om05.47.18.png het Pigment Putte Duba15.jpg
het Pigment Putte Fraser21.jpg het Pigment Putte MatalaMix58.jpg het Pigment Putte Ligurie16.jpg het Pigment Putte Pablo16.jpg het Pigment Putte Qatar26.jpg het Pigment Putte rubi33.jpg het Pigment Putte Roatan21.jpg
1 2